شماره تماس: 09120686938 - 09132608508
در سیکل چیلرهای جذبی، لیتیوم بروماید با غلظت بالای پنجاه درصد، تمایل به خوردگی بالایی بر کربن استیل دارد. فرایند خوردگی در داخل چیلر جذبی، نگهداری آن را بسیار سخت می کند. و باعث از بین رفتن اتصالات و مبدل ها و دیگر اجزای چیلر جذبی می گردد. این عمل با نشت هوا به داخل چیلر جذبی و ورود اکسیژن، باعث بروز واکنش کاتدی در سطح فلز و بروز خوردگی می گردد. با حل شدن اکسیژن در آب باعث تشکیل الکترون های آزاد می شود. که این الکترون های آزاد باعث از بین رفتن فلزات آهنی و تشکیل زنگ آهن می شود. در چیلرهای جذبی آسیب دیده این زنگ آهن به وفور یافت می شود. البته لازم به ذکر است نشتی های گاه به گاه نمی تواند باعث بروز آسیب های سنگین و گرفتگی در نازل های و مبدل های حرارتی شود و در صورت بروز نشتی مداوم در حضور لیتیوم بروماید این خوردگی اتفاق می افتد و در صورت رفع نشتی، فرآیند خوردگی متوقف می شود.
نمونه ای از خوردگی در چیلر جذبی
جهت تعمیر چیلر جذبی در این شرایط، ابتدا بدنه باز گردد و قسمت های مختلف چیلر بررسی گردد. این خوردگی ها انسداد هایی را برای نازل ها و پمپ چیلر جذبی ایجاد کند. بنابراین باید مواد تخلیه گردد و نازل ها تست گردد.
نازل های چیلر جذبی
رفع گرفتگی نازل های چیلر جذبی
پس از آن باید زنگ زده گی ها و پوسیدگی های حاصل از خوردگی از داخل چیلر زدوده شود و داخل چیلر خارج شود و با حلال مناسب شسته شود.
در انتهای تعمیرات بهتر است برای عدم آسیب مجدد به پمپ های چیلر جذبی در مکش پمپ های آن نصب گردد. این امر باعث سلامت پمپ در راه اندازی مجدد می گردد.
نصب صافی پمپ های چیلر جذبی
پس از اتمام این مراحل باید قسمت های برش خورده، جوش کاری شده و چیلر جذبی مجدا به حالت اولیه برگردد و تست ازت و وکیوم گردد.
همچنین جهت شارژ مجدد لیتیوم بروماید با توجه به خوردگی، لیتیوم بروماید باید احیا گردد و مواد ضد خورنده دوباره به آن اضافه گردد.
روند تغییر لیتیوم بروماید در اثر خوردگی
تعمیرات چیلر جذبی یکی از سخت ترین و پیچیده ترین عملیات در سیستم های تهویه مطبوع می باشد. که مجموعه به فیکس دارای با تجربه بالا و داشتن توانایی علمی بالا تعمیرات چیلر جذبی شما را با کمترین هزینه و بهترین کیفیت انجام می دهد.